Wat wij doen

Ons logo bevat de afbeelding van millimeterpapier. Hiermee willen wij verduidelijken samen met de klant naar oplossingen op maat te zoeken. Geen uitgekauwde concepten met hoge investeringen maar gezamenlijk naar de “tekentafel” om binnen beschikbare budgetten in lijn met de bedrijfsvoering een efficiënte oplossing te kunnen adviseren en realiseren. Met oog voor beproefde standaarden kenmerken onze adviezen en oplossingen zich door creativiteit en degelijkheid.

 

Ons motto is: "Geen oplossing door half werk".

Info & Contactgegevens

Beukhof Techniek

Buurtspoor 26

3994 VK HOUTEN

Nederland

 

e-mail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

tel : +31 (0)85 876 98 89

fax : +31 (0)84 731 55 41

 

K.v.K. Utrecht: 30211123

BTW nr: NL 170480859B01

Wie wij zijn

Beukhof Techniek is een onderneming met twee aandachtsgebieden: ICT en professionele audio waarbinnen wij een grote diversiteit aan projectmanagement- en adviestaken uitvoeren. Tevens zijn wij leverancier van professionele audio- en elektronica componenten voor op het podium en in de (thuis-) studio.

 

Kennis en ervaring

Sinds 1986 hebben wij ervaring met publieke geluidsverzorging bij o.a. presentaties en optredens. Vanuit een breed interessegebied hebben wij begin jaren negentig onze activiteiten uitgebreid met projectmanagement, advies, ontwikkeling, installatie- en revisiewerkzaamheden en maatwerk oplossingen op het gebied van ICT en professionele geluidsystemen. In de loop der jaren is hiermee ruime ervaring opgedaan binnen het MKB, binnen industriële omgevingen, binnen de overheid en tijdens calamiteiten- en crisisbeheersingsoperaties. Sinds medio 2005 exploiteren wij een webwinkel om de producten van onze gerenommeerde leveranciers voor een breder publiek toegankelijk te maken. Daarnaast voeren wij procesanalysen uit ten behoeve van optimalisatie van bedrijfsprocessen.